Du får bedre performance, når du er på forkant med systemerne

24. januar 2012

Joergen Smed 2017 01 24 150X150 Px V11 Af Steno Studio Aps S84a0439
Jørgen SmedIt-specialist

Jeg ser tit, at folk efterspørger ekstra performance på deres Navision, Axapta, XAL, Microsoft Dynamics og andre ERP- og CRM-løsninger. Ofte fordi virksomhedens effektivitet er afhængig af, hvor hurtige svartider brugerne får.

ERP-leverandører har ofte fokus på funktionaliteten, som de jo leverer til fuld tilfredshed, men jeg ser ofte, at der også kan være rigtig gode muligheder for at optimere performance ved at kigge på tabelstrukturen i systemernes databaser, og ved at bemærke hvordan systemerne belaster den hardware, de kører på. Det tager ikke ret lang tid at gå systemet igennem med henblik på at identificere, hvor, om og hvordan systemerne kan optimeres.

Ved at være på forkant med systemerne sikrer man samtidig, at ens it-platform er fleksibel og driftsikker. Når man har styr på sin it-platform, kan man nemmere gennemskue, hvor der skal sættes ind for at opnå bedre performance. Det er faktisk min opfattelse, at der som regel skal relativt få ressourcer til, for at forbedre svartiderne betydeligt.

Skriv en kommentar