VMware-nyheder fra VMworld

23. oktober 2013 - af Steffen Christensen, it-specialist hos Komplex it

VMware vCloud Hybrid Service

VMware udvider deres vCloud Hybrid Service til Europa. Nærmere bestemt er de ved at bygge et nyt datacenter i Slough, England, som skal hoste den kommende service.

VMware vCloud Hybrid Service er en hosting-service, som vi blandt andet kender dem fra Amazon eller Microsofts Windows Azure. Med VMware vCloud Hybrid, har du dog mulighed for at købe en Virtual Private Cloud (shared hardware) eller en Dedicated Private Cloud (dedikeret hardware). Herudover er det værd at nævne, at du får mulighed for at flytte virtuelle maskiner imellem private clouds via VMware vCloud Director.

 VMworld

Sammen med annonceringen af vCloud Hybrid Service Europe, blev deres vCloud Hybrid Service Online Marketplace også annonceret. vCloud Hybrid Online Marketplace er en platform for brugere, hvor de nemt kan teste og købe mere end 3800 applikationer eller andre ressourcer, som de kan bruge i forbindelse med deres vCLoud Hybrid Service. Der er også andre funktioner, som vi kender fra Site-Replication Manager og vSphere Data Protection, som skulle blive inkorporeret som services.

VMware Cloud Management Solutions

VMware annoncerede også en række nye versioner af deres Cloud Management-software, blandt andet VMware vCloud Automation Center 6.0, VMware vCenter Operations Management Suite 5.8, VMware IT Business Management Suite og VMware vCenter Log Insight 1.5. Alle værktøjer med nye funktioner, som kan være med til at lette administrationen af det ”software-definerede datacenter”.

End-User Computing

Til VMworld annoncerede VMware, at de har opkøbt firmaet Desktone, som er førende i at udbrede Dekstop-as-a-Service. Sammenholdt med lanceringen af de nye versioner af desktop-virtualiseringsprodukterne VMware Horizon View 5.3, Horizon Mirage 4.3, og ThinApp version 5.0 (blandt andet med 3D support), understreger VMware deres placering i feltet for End-User Computing.

Skriv en kommentar