Ét administrationsværktøj til alle dine Linux-instanser

11. juni 2013 - af Erik Redsø, Territory Manager hos SUSE

Efterhånden som antallet af Linux-instanser vokser, følger der også mere kompleksitet og administration med for den enkelte it-afdeling.

Heldigvis findes der et administrationsværktøj i form af et meget simpelt web tool, som kan administrere alle disse Linux-instanser, nemlig SUSE Manager.

En af de fordele, jeg mener, er værd at fremhæve ved SUSE Manager, er, at du får overblik over alle servere, deres patch level, og hvilken version de kører. Du kan også sammenligne de enkelte servere og schedulere genstart af servere, så det sker på det rigtige tidspunkt.

Derudover kan du overvåge performance og registrere login og andre Audit-data med SUSE Manager. Jeg er sikker på, at alle disse fordele er grunden til, at SUSE Manager bliver brugt mere og mere til at styre Linux-miljøer i it-organisationer.
 
Så hvis du er på udkig efter et værktøj, der fra ét enkelt sted kan styre SUSE og andre Enterprise Linux-versioner, anbefaler jeg, at du vender blikket mod SUSE Manager.

Sidste skud på stammen er vores integration mod Microsoft SCOM. Her kan du samle alle data ét sted og dermed bruge din eksisterende Microsoft-overvågning til også at overvåge SUSE og andre Linux-versioner.

Skriv en kommentar