IBM POWER8 er landet med en masse performance til din SAP-installation!

02. maj 2014

IBM POWER8 vælter ind på markedet med voldsomt meget CPU-kraft. Men hvor er det især, CPU-kraften rykker?

Oplagt server til SAP

IBM POWER8 er den oplagte server til SAP. Uanset hvilken server du sammenligner med, vil du få langt flere kræfter med POWER8.
Platformen, SAP HANA, som SAP anbefaler, kan nemt blive en både omkostningsfuld og problematisk affære. Licenserne er ret dyre til SAP HANA, og vi har flere kunder, som oplever performanceproblemer med platformen.

I stedet giver det rigtig god mening at overveje IBM POWER med flash storage under din DB2 eller Oracle-platform til dine SAP-applikationer. De business cases, vi laver med den konstellation, viser, at din platform bliver både hurtigere og mere driftsøkonomisk. Og da ydelsen på POWER8 generelt er 40-50 % højere pr. core i forhold til POWER7+, kan vi kun forvente, at det kommer til at gå endnu hurtigere nu.  

Manfred Heinrichs - 02.05.2014

En anden fordel ved at køre SAP på Power-severe med flash storage er, du kan nøjes med at give de dyre og hurtige ressourcer til de delelementer af dit SAP-system, som har brug for dem.

Hvis du vælger SAP HANA er det hele systemet, der skal køre SAP HANA.

Flemming Danielsen - 29.05.2014

De dele hvor man ønsker en yderligere optimering kan man overveje at opgradere til DB2 10.5 med Blue.

Så får man et system med HANA ligende performance men uden at skulle tage den risiko der er forbundet med en flytning og applikations konvertering til HANA.

Skriv en kommentar