Ryd op med vRealize Operations Manager og få mest muligt ud af dit virtuelle miljø

01. juni 2015

Mange spilder ressourcer, fordi de virtuelle servere er overdimensionerede, og andre servere ikke bliver udnyttet optimalt, fordi de er konfigureret forkert, og det går med sikkerhed ud over både performance og økonomi, når man ikke har det fulde overblik over ens virtuelle miljø. 

Fordele ved vRealize Operations Management

Med vRealize Operations Manager fra VMware, kan du automatisk og intelligent administrere og drive både fysisk, virtuel og cloud-baseret infrastruktur.

Når dine virtuelle servere er konfigureret rigtigt, kan du frigive op mod 70 % af dine hardware-ressourcer og dermed også mindske dit budget til ny hardware. Du undgår samtidig at omkostningerne til virksomhedens cloud-ydelser bliver skyhøje, fordi du kan udnytte ydelserne optimalt med vRealize Operations Manager. Det er ikke kun cloud-ydelserne, I udnytter optimalt – det samme gælder nemlig ydelserne jeres eget datacenter, hvor I kan nedbringe operationelle omkostninger med op til 56 %.

Du får desuen et indblik i potentielle problemer i forhold til applikationers oppetid, før de udvikler sig, så du mindsker antallet af supportopkald og undgår nedetid. Derudover kan du også løse aktuelle problemer hurtigere, fordi du skal bruge mindre tid på fejlfinding med vRealize Operations Management.  

vRealize Operations Manager har self-healing-funktionalitet, så hvis de samme problemstillinger opstår igen og igen, rydder vRealize Operations Manager selv op. Hvis du eksempelvis har provisioneret en server forkert, finder vRealize Operations Manager også selv ud af det og retter op på fejlen. 

Optimér jeres installation

vRealize Operations Manager går simpelthen ind og rydder op i virksomhedens virtuelle miljø for jer. Og når der først er ryddet op i jeres installation, kan I for alvor se, hvordan I kan optimere den. Giver det fx mening, at lægge en del af jeres VMware ud af huset, eller kan I måske med fordel flytte test og udvikling ud i skyen, så de høje datapeaks ikke belaster jeres egen installation? Uanset hvad, bliver I uden tvivl klogere, og kan nemmere se, hvordan I får mest muligt ud af virksomhedens virtuelle miljø – både i forhold til performance og økonomi. 

Skriv en kommentar