VMworld 2016 Partner Exchange Day

17. oktober 2016

Johan Bluhme
Johan Bluhme AntonsenDriftskonsulent

Så er VMworld 2016 så småt skudt igang i konferencecenteret i Barcelona.

Mandag er Partner Exchange-dagen, hvor VMware-partnere kan få et lille forskud på, hvad der skal ske de kommende dage. Alle sessions er på denne dag forbeholdt partnere, men ting som Exhibition Exchange, hvor samarbejdspartnere og distributører har deres boder, er stadig ikke åbnet endnu. Men der er tilgengæld rig mulighed for at komme til at lære de nye features at kende i VMworld's hands on lab. Her er mulighed for at dykke ned i opsætning af cloud, NSX, vSAN mm. Det kan kun anbefales at prøve det af, hvis man får chancen.

I dagens 'general session' for partnere blev der fra VMwares side lagt stor vægt på ros til alle partnerne, som danner grundlag for VMwares forretning, og at strategien fremadrettet forsat vil være igennem parntere som hidtil.

Der er ingen tvivl om, at strategien fra VMware, foruden public/private/hybrid cloud, er mobility, herunder levering af business services til alle slags mobile platforme (telefoner, tablets osv.). I den forbindelse introduceres der en ny slags "app store", som er specifikt designet til virksomheder. I denne vil man kunne logge ind med sin bruger og hente de værktøjer ned, som er tildelt fra virksomheden (office programmer, box og div.). Det hele leveres som en service fra virksomhedens cloud.

Interresant er det også, at VMware erkender, at det er for besværligt at lave sin egen cloud som service provider, og at dette for fremtiden skal gøres lettere. Hvordan det præcist gøres bliver rigtig interessant at se de kommende dage.

Til sidst kan det siges, at version 6.5 er på vej, men hvornår den bliver released til offentlig brug, fik vi ikke svar på. Man kunne måske forvente at det blev annonceret under tirsdagens key note.

Vi beklager. Der er lukket for tilgang af nye kommentarer.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os direkte.