2 nye features i IBM’s XIV storage-system sparer på pladsen og gør det nemmere at overholde SLAs.

29. september 2015 - af Palle Madsen, storage-specialist fra IBM

Nye features i XIV

Med compression i den nye version af XIV sparer du plads, og samtidig bliver det med tuning-free skalering nemmere at overholde dine SLAs. Læs mere i dette blogindlæg

Læs hele indlægget

Med TPC undgår du, at dit storage-system bliver gjort til syndebuk

21. august 2015

Martin Weyhe Christiansen
Martin Weyhe ChristiansenIt-specialist

Kan du dokumentere, at jeres storage-system performer, som det skal? Har du det korrekte grundlag til at vurdere behovet for ekstra storage-ressourcer? Læs blogindlægget og bliv klogere på, hvordan du med TPC kan administrere, rapportere og monitorere dine storage-systemer.

Læs hele indlægget

Stil krav til din cloud-leverandør

06. juli 2015

Tillid er et af de vigtigste parametre, når du vælger cloud-leverandør, og jeg har derfor samlet en række spørgsmål, som du bør kræve, at din cloud-leverandør kan svare på, inden du så meget som overvejer at lægge data ud i skyen. 

Læs hele indlægget

Ryd op med vRealize Operations Manager og få mest muligt ud af dit virtuelle miljø

01. juni 2015

Med vRealize Operations Manager fra VMware, kan du automatisk og intelligent administrere og drive både fysisk, virtuel og cloud-baseret infrastruktur. Læs mere om fordelene i blogindlægget.

Læs hele indlægget

Så er den her: IBM Power-platform til SAP HANA

07. maj 2015 - af Jan Kristian Nielsen, Technical Advocate, IBM Power System

Den 6. maj annoncerede IBM og SAP at de ville øge deres eksisterende teknologipartnerskab med et nyt sæt integrerede Power Systems-løsninger, som er designet til at hjælpe kunder med at behandle datamængder ved høj hastighed i både transaktions- og analytiske arbejdsbyrder.

Læs hele indlægget

Fordele ved VMware-opgradering

13. april 2015

Når du betaler vedligehold på dine VMware-licenser, har du også ret til løbende at opdatere til den seneste version. Nedenfor kan du se, hvad du får ud af at opgradere fra 5.0/5.1 til 5.5 og fra 5.5. til 6.0.

Læs hele indlægget

Er din virksomhed klar, når katastrofen indtræffer - for det gør den på et tidspunkt!

10. juni 2014

Flemming Lindbaum
Flemming LindbaumService Delivery Manager

Du er sikkert godt klar over, det ikke er smart, at der ikke ligger en plan for, hvordan I får hvert eneste system i gang igen ved nedbrud. Man hvad er forskellen egentlig på en god it-beredskabsplan og det at rende rundt med hovedet under armen?

Læs hele indlægget

IBM POWER8 er landet med en masse performance til din SAP-installation!

02. maj 2014

IBM POWER8 vælter ind på markedet med en voldsomt megen CPU-kraft. Men hvor er det især, CPU-kraften rykker? Find svaret i blogindlægget.

Læs hele indlægget

Live fra Version2 Datacenter

20. marts 2014

På Version2s nyligt afholdte Datacenterkonference blev snakken og diskussionen om infrastruktur as a service koncentreret på et cloud-spor. Jeg var inviteret med som live-blogger, og i blogindlægget kan du læse, hvad jeg fik ud af dagen.

Læs hele indlægget

Dokumentation af servere kan være alfa og omega i en restore-situation

30. oktober 2013

Joergen Smed 2017 01 24 150X150 Px V11 Af Steno Studio Aps S84a0439
Jørgen SmedIt-specialist

Nogen vil mene, at dokumentation af, hvilke Windows-versioner, man kører på sine servere, skulle være nemt at holde styr på, men det viser sig desværre af og til, at det ikke altid er tilfældet. It-afdelingen bliver overhalet indenom af andre opgaver, og man får aldrig ro til at sætte processen på skinner.

Læs hele indlægget